2011
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium / Nemzeti Civil Alapprogram Dél-dunántúli Regionális Kollégiuma által 2011.01.10-én megjelentetett, NCA-DD-11 kódszámú, a "Civil szervezetek működésének támogatása" elnevezésű pályázati felhívásra benyújtott, NCA-DD-11-0294 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Működési költség támogatás 2011 című pályázati projektjünket a közigazgatási és igazságügyi miniszter 680 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

A támogatást 2011. június 1. és 2011. szeptember 30.közötti időszakban használta fel az Egyesület, a működéséhez kapcsolódó alapvető költségekre.

Köszönjük támogatásukat!

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által civil szervezetek támogatására kiírt "Élet-Tér" c. pályázati kiírásra beadott "Együtt a Család - pécsi kicsik és nagyik" elnevezésű pályázatunkon az Egyesület 250 000 Ft támogatást nyert őszi rendezvénysorozatához.

A támogatási összeget teljes egészében az Együtt a Család - pécsi kicsik és nagyik" elnevezésű, 2011. szeptember 17. és október 1. között megrendezésre került hagyományőrző rendezvénysorozatunk programköltségeire fordítottuk.

Köszönjük a támogatást!