Műveltségi Vetélkedő
2017. január. 20
Műveltségi Vetélkedő 2017.

A pécsi Nyugdíjasok Egyesülete az idén is megrendezi a regionális műveltségi vetélkedőt 3 fős csapatoknak nemre és korra való tekintet nélkül.
A vetélkedő két részből áll:
      Az első rész egy otthon, közösségben kitöltendő feladatlap, mely irodalom, történelem, földrajz képzőművészetek stb. témakörökből tartalmaz feladatokat. A 30 kérdésre való válaszadáshoz bármilyen segítség igénybe vehető.
      A második részben a 3 fős csapatok nyilvánosan, játékos formában mérik össze tudásukat. A feltett kérdésekre szóban és írásban kell választ adniuk. Vetítéssel, zenehallgatással segítjük a kérdések megválaszolását.
Minden kérdéshez több válaszlehetőséget adunk.
A legjobb eredményt elérőket jutalomban részesítjük
.

Az I. tesztlap és a részvételi tudnivalók az egyesület székházában személyesen átvehetők,illetve kérésére azt email-ben elküldjük.
   Az I. tesztlap beküldési határideje: április 7. (péntek) 12 óra!

Elérhetőségek:    7425 Pécs, Majorossy Imre u. 15.
                                      telefon: 72/210-064
                                      email: nyugegy@gmail.com